Medewerkers locatie Zuyder Waert verrast met heerlijke lunch

Medewerkers locatie Zuyder Waert verrast met heerlijke lunch

18 maart 2021

Woensdag 17 maart zijn de 160 medewerkers van Zuyder Waert verrast met een heerlijke lunch. De lunch werd aangeboden door Adviesgroep Het Raadhuis uit Heerhugowaard in samenwerking met NH1816 Verzekeringen uit Oudkarspel. Dit als blijk van waardering en bewondering voor de tomeloze inzet en liefde waarmee de medewerkers elke dag weer klaar staan voor anderen. En uit respect voor het zware werk en de lange dagen die ze maken. “Fijn om op deze manier iets terug te kunnen doen.“

Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven. In samenwerking met NH1816 Verzekeringen kwam Adviesgroep Het Raadhuis op het idee om een lunch aan te bieden aan het zorgpersoneel van kwetsbare ouderen, de medewerkers van Zuyder Waert. Aangezien het professioneel smeren van broodjes niet tot hun specialiteiten behoort, is lunchroom Plein 8 uit Heerhugowaard hiervoor gevraagd. Op deze manier werd ook gelijk de horeca ondersteund, voor wie het momenteel ook geen makkelijke tijden zijn.

Al vroeg in de ochtend brandde het licht bij Plein 8. Met veel liefde werden de lunchboxen klaar gemaakt met niet alleen een lekkere lunch maar ook een bedankje. In de loop van de ochtend hebben de medewerkers van Adviesgroep het Raadhuis de lunchboxen overhandigd bij de voordeur van Zuyder Waert.

Namens alle medewerkers heel erg bedankt voor dit geweldige initiatief en deze waardering, we hebben ervan genoten!