Magentazorg fysiotherapie banner

Fysiotherapeut

Beweegt u minder makkelijk, heeft u pijn, evenwichtsproblemen of een verminderde conditie door een gezondheidsaandoening? Fysiotherapie of oefentherapie kan u helpen om klachtenvrij of met minder klachten weer actief te worden.

fysiotherapie ouderenzorg

Gespecialiseerd in behandeling van ouderen

Onze fysiotherapeuten en oefentherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van de ouder wordende mens met een of meer aandoeningen of een chronische ziekte. Denk hierbij aan dementie, Korsakov, CVA, Parkinson, COPD en andere aandoeningen. Wij bieden onder meer geriatrie-fysio/oefentherapie, oedeemtherapie, handtherapie, leefstijl interventie en trainingen valpreventie en ‘in balans’. Tevens begeleiden we voorafgaand en na een operatie waarbij revalidatie noodzakelijk is.

fysiotherapie senioren

Behandelingen

Met advies, behandeling en begeleiding helpen wij u om uw dagelijkse activiteiten weer zo goed mogelijk op te kunnen pakken en te blijven uitvoeren. Het doel is zo zelfstandig mogelijk te blijven, nieuwe klachten te voorkomen en het behouden en verbeteren van uw bewegingsmogelijkheden en lichamelijke conditie.

fysiotherapie voor senioren

Op locatie of bij u thuis

We behandelen in ons revalidatiecentrum in Oudorp of op een van onze woonzorglocaties: Zuyder Waert in Heerhugowaard en Oudtburgh in Bergen. Hier wordt gebruik gemaakt van ruime oefenzalen met fitnessapparatuur en losse behandelruimtes. Bent u niet in staat om naar een van onze locaties te komen? Samen met u zoeken we naar een passende oplossing en kan de behandeling bij u thuis plaatvinden.

fysiotherapie voor ouderen

Kosten en vergoedingen

U kunt zonder verwijzing bij ons terecht. Raadpleeg voor de precieze vergoeding uw ziektekostenverzekering. Magentazorg heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars.

Direct fysiotherapie aanvragen

Wilt u fysiotherapie aanvragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen fysiotherapie

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. De velden met een * zijn verplicht.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.