De Kloosterhof

De Kloosterhof in Bergen

In Bergen dichtbij de kust, het bos en Alkmaar ligt aan de Mericilaan woongebouw De Kloosterhof. Deze woonlocatie is bestemd voor mensen met een zorgindicatie. Kom gerust eens langs!

Meer over De Kloosterhof

De Kloosterhof beschikt over 54 appartementen waarvan 24 bestemd voor mensen met een zorgindicatie. In deze comfortabele sociale huurwoningen van Kennemer Wonen woont u zelfstandig en ontvangt u zorg en ondersteuning op maat; wat u nodig heeft om prettig en veilig te wonen.  

Voor sommige ouderen betekent langer thuis blijven wonen, dat er meer ondersteuning nodig is. Het netwerk speelt hierbij een belangrijke rol. In De Kloosterhof bevinden zich ruimten die geschikt zijn om in te zetten als gemeenschappelijke ruimten om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen.

  • Levensloopbestendig appartement met eigen pantry
  • Fraai aangelegde tuin
  • Veilige sfeer waarbij men naar elkaar omkijkt
  • Parkeren voor de deur

Rondleiding en advies

Wilt u meer weten over de zorg en ondersteuning op maat in De Kloosterhof? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op?

Gegevens invullen

Rondleiding en advies De Kloosterhof

De Kloosterhof

Mericilaan 40
1861 ML Bergen
(072) 575 31 30
mailen

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.