Psycholoog

Psycholoog

Heeft u vragen of zorgen omtrent uw geheugen, emoties en/of gedrag, of om dat van uw naasten? Onze (GZ)psychologen kunnen samen met u onderzoeken wat er aan de hand is en u hierbij begeleiden. Zij streven ernaar de cliënten in hun kracht te houden of juist in hun kracht te zetten.

Psycholoog

Specialisatie

Onze (GZ) psychologen zijn gespecialiseerd in niet aangeboren hersenletsel, zoals dementie, Korsakov, Parkinson of een beroerte. Zij onderzoeken het gedrag en denkvermogen. De psycholoog kijkt naar wie u bent en welke begeleiding bij u past om zo, samen met uw naasten, een optimale leefomgeving voor u te creëren. Ook helpen zij u om te gaan met verandering in uw leven, bijvoorbeeld tijdens een revalidatietraject.

Onze (GZ)psychologen zijn aangesloten bij het NIP, Parkinsonnet en Korsakov Kenniscentrum.

richard_rood_hr2_magantazorg_dag_1_08_09_2020_0462_71

Verwijzing

De (GZ) psycholoog wordt ingeschakeld via de arts. U kunt, wanneer u bij ons verblijft, ook zelf de (GZ) psycholoog inschakelen.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.