Behandeling & therapie

Behandeling & therapie

De juiste behandeling en therapie kan positief bijdragen aan de kwaliteit van uw dagelijks leven. Bijvoorbeeld na een ziekteperiode of na een ingrijpende operatie. Ons team van specialisten ondersteunt u graag bij uw herstel, op één van onze locaties of bij u thuis.

Specialistische zorg

Vaak zijn er diverse professionals bij de behandeling betrokken, waaronder fysiotherapeuten en psychologen. Onze ervaren professionals adviseren en ondersteunen u vanuit verschillende expertises. Zij zijn gespecialiseerd in behandeling van mensen met dementie, korsakov, parkinson en CVA- en revalidatiezorg. Zij werken nauw samen en stemmen de verschillende behandelingen goed op elkaar af. Samen met u werken zij aan de afname van uw klachten en/of aan een spoedig herstel.

Revalidatiecentrum

Revalidatiecentrum Magentazorg

Ons revalidatiecentrum is gevestigd in Oudorp. Hier werken alle revalidatiespecialisten, van artsen, verpleegkundigen tot ergotherapeuten en diëtisten bij elkaar onder een dak.

Lees meer

 

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.