Revalidatie & behandeling

Revalidatie & behandeling

Na een beroerte of een ingrijpende operatie kunt u tijdelijk revalideren in ons revalidatiecentrum. Uitgangspunt daarbij is dat u na een intensieve revalidatieperiode snel weer terugkeert naar huis. Ons team van behandelaren en therapeuten ondersteunt u ook graag bij uw herstel na bijvoorbeeld een ziekteperiode. Op één van onze locaties of bij u thuis.

Gespecialiseerd revalidatieteam

De juiste behandeling kan een groot verschil maken en in positieve zin bijdragen aan de kwaliteit van uw dagelijks leven. De revalidatie-experts van Magentazorg zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. Deze vorm van revalidatie is gericht op herstel na ziekte of na operaties die vooral bij ouderen voorkomen. Denk aan een beroerte (CVA), een nieuwe heup of knie of een fractuur na een val. In ons Revalidatiecentrum Magentazorg staat een team van specialisten voor u klaar om u te begeleiden bij uw revalidatie. Zorg, ondersteuning, verpleging, behandeling, therapie en training; het maakt allemaal onderdeel uit van uw revalidatietraject. Ook als u in één van onze locaties woont, zijn er volop mogelijkheden om te revalideren of om zorg met behandeling te ontvangen. Daarnaast komen onze specialisten graag naar u toe! Zodat u in uw eigen omgeving kunt herstellen. Bijvoorbeeld voor de laatste periode van uw revalidatietraject. Of om te herstellen en weer conditie op te bouwen na een ziekteperiode.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.