diëtetiek ouderenzorg

Diëtist

Goede voeding en een verantwoorde leefstijl zijn belangrijk. Juist als u wat ouder bent of problemen heeft met uw gezondheid. Met al uw vragen over voeding, leefstijl en gezondheid kunt u bij onze diëtisten terecht. Ook als u op advies van uw arts (tijdelijk) een dieet moet volgen.

richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_26

Voeding, leefstijl en gezondheid

Wij zijn gespecialiseerd in voeding, leefstijl en gezondheid voor ouderen. We bieden begeleiding als u op een van onze woonzorglocaties verblijft, maar ook wanneer u nog zelfstandig woont of na een verblijf bij Magentazorg weer naar huis gaat. Onze behandelingen zijn veelal multi disciplinair waardoor er een korte lijn bestaat tussen alle behandelaren die bij u betrokken zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), het netwerk ‘Diëtisten Geriatrie en Ouderen (DGO) en ParkinsonNet. 

 

Richard Rood HR2 Magentazorg dag 2 09-09-2020-1085 (64)

Kosten en vergoedingen

Ons advies wordt tijdens uw verblijf in het verpleeghuis volledig vergoed. Wanneer u zelfstandig woont of in een van onze woonzorglocaties, dan wordt door alle zorgverzekeraars drie uur dieetadvies vergoed vanuit het basispakket. Over het algemeen worden meer uren vergoed vanuit de aanvullende pakketten (zie uw polisvoorwaarden). Dieet specifieke bijvoeding wordt op indicatie door de zorgverzekeraar vergoed.

Direct diëtetiek aanvragen

Wilt u diëtetiek ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen diëtetiek

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. De velden met een * zijn verlicht.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.