Nieuwbouw

Nieuwbouw

Magentazorg heeft een nieuw modern revalidatiecentrum op het huidige terrein van Revalidatiecentrum Magentazorg gerealiseerd aan de Jupiterstraat in Oudorp. De nieuwbouw is in november 2022 in gebruik genomen.

Nieuw revalidatiecentrum

Het energieneutrale pand bestaat uit vier bouwlagen en biedt 82 plaatsen (eenpersoonskamers) voor revalidatiezorg en eerstelijnsverblijf. Op de nieuwe locatie wordt ook dagbesteding en eerstelijnsbehandeling aangeboden. Met een restaurant en gratis parkeergelegenheid biedt de nieuwbouw alle voorzieningen voor een prettige en moderne herstelomgeving.

  • 82 eenpersoonskamers met eigen sanitair
  • Moderne behandel- en oefenruimten en huiskamers
  • Dagbesteding
  • Eerstelijnsbehandeling (fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist)
  • Restaurant (ook voor inwoners Oudorp)
  • Parkeergelegenheid en oefentuin
richard_rood_hr2_mz_rc_oudorp_portret_pand_en_interieur_03_11_2022_16klein_kopie

Indeling revalidatiecentrum

In het nieuwe pand vindt u op de begane grond een restaurant, het centrale behandelcentrum en de dagbesteding. Op de eerste en tweede verdieping verblijven de revalidanten in eenpersoonskamers. Daarnaast is op elke verdieping een ruime huiskamer en een oefenruimte. Op de derde verdieping bevinden zich werkplekken voor medewerkers.

richard_rood_hr2_mz_rc_oudorp_portret_pand_en_interieur_03_11_2022_12klein_kopie

Tuin

Het revalidatiecentrum beschikt over een tuin waar revalidanten in de buitenlucht kunnen genieten op het terras of kunnen werken aan hun herstel.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.