Magentazorg wondzorg

Wondzorg

Bent u geopereerd en moet uw wond verzorgd worden? Heeft u een wond die niet of moeilijk geneest? Dit kan invloed hebben op uw dagelijks leven. Een goede verzorging van de wond is van belang voor uw gezondheid en kwaliteit van leven. Wij komen bij u thuis om de wond te behandelen en advies te geven.

Wondzorg ouderen

Specialisatie

Heeft u een wond en bent u onder behandeling van een specialist in het ziekenhuis of flebologisch centrum, dan kunnen onze wondverpleegkundigen in overleg met de behandelaar de wondzorg overnemen en deskundige ondersteuning aan huis bieden. Onze wondverpleegkundigen zijn gespecialiseerd op het gebied van wondzorg, geavanceerde wondproducten en hun toepassingsmogelijkheden en houden wekelijks toezicht op de voortgang van cliënten met complexe wondgenezing.

richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_6

Behandeling

De wondverpleegkundigen bekijken samen met u wat de beste behandeling is, stellen een behandelplan op en ondersteunen u in de wondverzorging. Naast uitleg en instructie over de verzorging van de wond adviseren zij u ook op het gebied van behandelproducten en hulpmiddelen en zorgen voor de aanwezigheid hiervan. Daarnaast is er ook aandacht voor uw leefstijl, welke van invloed is op de genezing van en wond en het voorkomen van nieuwe wonden.

 

Richard Rood HR2 Magentazorg dag 2 09-09-2020-1085 (35)

Kosten en vergoedingen

Wondzorg wordt verleend op verwijzing van een wijkverpleegkundige, een huisarts, medisch specialist of verpleegkundig specialist. Wondzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt niet onder het eigen risico. U hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te betalen.

Direct wondzorg aanvragen

Wilt u wondzorg ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen wondzorg

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.