Revalidatiecentrum Magentazorg

Revalidatiecentrum Magentazorg 

Na ziekte of verblijf in het ziekenhuis, kunt u met behulp van specialisten revalideren in ons revalidatiecentrum in Oudorp. Samen met u werkt het revalidatieteam hard aan uw herstel. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt. 

Revalidatiecentrum

In goede handen

Er zijn verschillende redenen om te revalideren. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een verblijf in het ziekenhuis, na een operatie, om te herstellen van een ziekte of na een beroerte (CVA). Waarvoor u ook revalideert, bij het revalidatieteam van Magentazorg bent u in goede handen. Het team bestaat uit artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, diëtisten en logopedisten en verzorgenden. Samen met u maken onze revalidatiespecialisten een revalidatieplan. Alles wat we doen, is gericht op het verbeteren van vaardigheden zodat u snel weer zelfstandig thuis dingen kunt doen zoals lopen, aankleden en een broodje smeren.

 

broodje 8746-helpende

Revalideren vanuit huis

Zodra u weer naar huis kunt, kunt u vanuit uw eigen huis eventueel verder revalideren. U krijgt dan therapie in het revalidatiecentrum of bij u thuis. Met diverse behandelaren werkt u aan uw verdere herstel. Een ergotherapeut kan u adviseren over mogelijke slimme aanpassingen in uw huis en hulpmiddelen. Samen met een psycholoog kunt u werken aan het leren omgaan met eventuele gevolgen, uitdagingen en veranderingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons revalidatiecentrum en de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

Revalidatiecentrum Magentazorg

Jupiterstraat 10
1829 CA Oudorp (NH)
(072) 519 81 98
mailen

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.