Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning

Bent u op zoek naar ondersteuning bij het huishouden? Bij Magentazorg kunt u vertrouwen op een ondersteuner die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Ondersteuning betekent bij ons meer dan alleen een schoon huis, u en uw hulpvraag staan centraal. We ondersteunen iedereen die door omstandigheden het huishouden niet of slechts gedeeltelijk kan doen. 

wasmachine

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden die voortvloeien uit het organiseren en onderhouden van een huishouden. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het structureren van het huishouden. Daarnaast hebben we een team van medewerkers gespecialiseerd in het ondersteunen van huishoudens die te maken hebben met dementie en andere psychische achtergronden. Uw welzijn staat altijd voorop bij ons en de werkzaamheden worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Onze ondersteuners signaleren ook of u eventuele aanvullende zorgbehoeften heeft.

huishoudelijke hulp

Kosten en vergoedingen

Ondersteuning bij het huishouden wordt grotendeels vergoed door de gemeente. Dit is geregeld in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt uw aanvraag voor huishoudelijke hulp indienen via het Wmo-loket van uw gemeente. U betaalt altijd een eigen bijdrage.

broodje 8746-helpende

Particuliere ondersteuning

Heeft u geen indicatie voor huishoudelijke ondersteuning of is het aantal vergoede uren niet voldoende, dan kunt u zelf (voor eigen rekening) extra uren bij ons inkopen. U vraagt deze ondersteuning rechtstreeks aan bij Magentazorg. Onze manager bespreekt met u welke ondersteuning noodzakelijk/gewenst is en regelt het voor u. De kosten voor deze taken zijn geheel voor eigen rekening.

Welke zorg kunnen we u bieden?

Voer uw postcode in en bekijk snel welke zorg we bij u aan huis kunnen bieden.

Zorg in uw buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Op de kaart

Direct huishoudelijke ondersteuning aanvragen?

Wilt u direct huishoudelijke ondersteuning ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen huishoudelijke ondersteuning

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Velden met een * zijn verplicht.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.