Thuiszorg

Thuiszorg

U wilt het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen, maar soms lukt het niet meer om alles nog zelf te blijven doen. Dan is het fijn dat onze zorgprofessionals voor u klaar staan. We helpen u om uw dag goed te beginnen en daardoor het beste uit uw dag te halen. We ondersteunen bij het wassen, het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen maar ook bijvoorbeeld bij het toedienen van injecties.

Thuiszorg

Zorg op maat

Iedere situatie en ieder mens is uniek, daarom komen onze wijkverpleegkundigen bij u thuis om te kijken welke zorg u nodig heeft en ingezet kan worden. Samen met u bespreken we wat u zelf nog kunt en wilt doen en bij welke taken wij u en uw mantelzorger kunnen ondersteunen. De wijkverpleegkundigen vragen vervolgens de juiste indicatie aan, ook wanneer u een persoonsgebonden budget (PGB) heeft of ons particulier nodig heeft. De wijkverpleegkundigen kunnen u ook adviseren in de aanschaf van hulpmiddelen die u helpen zoveel mogelijk de eigen regie en zelfstandigheid te behouden of terug te krijgen. Denk hierbij aan digitale hulpmiddelen bij medicatie verstrekking of een aantrekhulp voor uw steunkousen.

 

 

 

magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_42

Preventie

Naast het verlenen van zorg zijn onze wijkverpleegkundigen ook een eerste aanspreekpunt als het gaat om preventie. Er zijn situaties waarin u misschien nog geen zorg wilt ontvangen, dan is het fijn dat er rustig contact kan worden gelegd om een vertrouwensband met u op te bouwen. Wij werken met kleine teams waardoor u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet en onze medewerkers u goed leren kennen en een veilig gevoel kunnen geven.

 

Welke zorg kunnen we u bieden?

Voer uw postcode in en bekijk snel welke zorg we bij u aan huis kunnen bieden.

Zorg in uw buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Op de kaart

Direct thuiszorg aanvragen

Wilt u thuiszorg ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen thuiszorg

Vul onderstaand formulier in en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.