Magentazorg ambulante begeleiding

Thuisbegeleiding

Ondervindt u situaties waarbij uw eigen omgeving onvoldoende ondersteuning kan bieden? Wij zijn er om u te helpen de regie over uw leven terug te krijgen en deze te behouden. Magentazorg biedt gespecialiseerde thuisbegeleiding.

ambulante_begeleiding_3

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze betrokken en deskundige begeleiders werken samen met u aan vooraf vastgestelde doelen, in overleg met andere hulpverleners en uw mantelzorgers. Deze doelen zijn gericht op het verbeteren van de zelfredzaamheid en een betere kwaliteit van leven. Onze thuisbegeleiders bekijken uw situatie en kijken op een oplossingsgerichte manier met u mee naar wat u zelf kunt en welke ondersteuning u nodig heeft om de taken die u niet meer zelfstandig kunt doen, toch uit te voeren.

Ons team van thuisbegeleiders is breed opgeleid en heeft ervaring met diverse doelgroepen. Denk hierbij aan begeleiding van mensen met autisme, ADHD, ADD, ouderdomsgerelateerde ziektebeelden, zoals dementie of de ziekte van Parkinson, een psychiatrische diagnose, een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. U kunt met en zonder diagnose bij ons terecht.

ambulante begeleiding thuis

Vergoedingen

Thuisbegeleiding wordt vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt een indicatie aanvragen bij uw gemeente. Zij bepalen hoeveel uur per week begeleiding u kunt ontvangen. Indien u hulp nodig heeft bij het aanvragen van een indicatie, kunnen wij u hierin begeleiden. Als u al beschikt over een indicatie kunt u zelf direct contact met ons opnemen. Na ontvangst van de beschikking van de gemeente, maken we met u een afspraak voor een eerste gesprek. Indien u een WLZ-indicatie heeft en thuisbegeleiding nodig heeft, kunt u zich wenden tot het zorgkantoor. De contactgegevens vindt u in het indicatiebesluit.

Samenwerkingen

Waar nodig werken we in de begeleiding samen met instanties waaronder behandelaars van GGZ-NHN, autismecentrum, MEE, huisartsen en gemeenten.

Welke zorg kunnen we u bieden?

Voer uw postcode in en bekijk snel welke zorg we bij u aan huis kunnen bieden.

Zorg in uw buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Op de kaart

Direct begeleiding thuis aanvragen

Wilt u ambulante begeleiding ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen begeleiding thuis

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.