Magentazorg ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding

Ondervindt u situaties waarbij uw eigen omgeving onvoldoende ondersteuning kan bieden? Wij zijn er om u te helpen de regie over uw leven terug te krijgen en deze te behouden. Magentazorg biedt gespecialiseerde ambulante begeleiding en clientbegeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Ambulante begeleiding

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze ambulant begeleiders ondersteunen u en uw gezinsleden thuis bij het dagelijks leven. Wij helpen onder meer bij het behouden en vergroten van zelfredzaamheid, bij integratie in de samenleving en bij het oefenen van vaardigheden. Ook bieden we begeleiding op sociaal- emotioneel vlak en bij opvoeding. In de begeleiding sluiten we aan bij uw zorgvraag en leefsituatie met als doel, passende zorg leveren zodat u daarna zonder onze begeleiding verder kunt gaan.

Onze ambulant begeleiders zijn breed opgeleid en hebben ervaring met verschillende doelgroepen. Waar nodig wordt in de begeleiding samengewerkt met instanties waaronder GGZ-NHN, autismecentrum, MEE, Bureau Jeugdzorg en gemeenten.

ambulante begeleiding thuis

Hoe kom ik in aanmerking voor ambulante begeleiding?

Ambulante begeleiding wordt vergoed vanuit de gemeente (WMO of Jeugd). U kunt een indicatie aanvragen bij uw gemeente, (sociale) wijkteams en/of stadsteams Jeugd. Zij bepalen hoeveel uur per week begeleiding u kunt ontvangen. Als u al beschikt over een indicatie kunt u zelf direct contact met ons opnemen. Na ontvangst van de beschikking van de gemeente, maken we met u een afspraak voor een intakegesprek.

Welke zorg kunnen we u bieden?

Voer uw postcode in en bekijk snel welke zorg we bij u aan huis kunnen bieden.

Zorg in uw buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Op de kaart

Direct begeleiding thuis aanvragen

Wilt u ambulante begeleiding ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Aanvragen

Aanvragen begeleiding thuis

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Neem contact met ons op:

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.