Magentazorg seniorenfitness banner

60+ fitness

Dat bewegen gezond is, weten we allemaal. Maar hoe doe je dat op een goede en prettige manier? Als je ouder wordt of je lichamelijke gezondheid wat achteruitgaat, is het soms moeilijk om een passende beweegactiviteit te vinden. Bij ons kunt u deelnemen aan fitnessgroepen in een veilige omgeving en onder begeleiding van een gediplomeerd therapeut.

Seniorenfitness

Bewegen is gezond

Wanneer u regelmatig beweegt, voelt u zich fitter en energieker. Het draagt bij aan uw gezondheid en u verbetert uw balans. Daarnaast kunt u gemakkelijker ontspannen en bent u beter bestand tegen stress. 60+fitness is er voor iedereen die graag in beweging wil zijn. Onder begeleiding van een fysiotherapeut of oefentherapeut, beweegt u met leeftijdsgenoten op uw eigen niveau en werkt u aan uw persoonlijke doelen.

Magentazorg 60+ fitness

Locaties

Er wordt fitness gegeven in ons revalidatiecentrum in Oudorp en bij woonzorglocatie Oudtburgh in Bergen. De ruimtes zijn volledig uitgerust met goed toegankelijke fitnessapparatuur en er is altijd hulp aanwezig. Naast oefeningen op de fitnessapparatuur wordt het programma aangepast op de wensen van de groep.

Deelnemen

Voor deelname heeft u geen verwijzing of indicatie nodig. U kunt altijd gratis een keer meedoen met een proefles. Bij inschrijving wordt er eerst een intake gehouden waarin uw gezondheid, uw doelen en conditieniveau worden besproken. Hiervoor betaalt u eenmalig € 17,-. De lessen en tarieven verschillen inhoudelijk per locatie. Wilt u hier meer informatie over hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Direct aanmelden voor 60+ fitness

Wilt u zich aanmelden voor 60+ fitness? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Aanmelden

Aanmelden voor 60+ fitness

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.