Zorgpianist Mark Kirkenier op bezoek

Zorgpianist Mark Kirkenier op bezoek

28 december 2020

De zorgpianist Mark Kirkenier kwam een bezoek brengen aan Oudorperzand. Onze begeleider welzijn Valerie had Mark Kirkenier op Facebook als vriend en zag een foto voorbijkomen op zijn pagina dat hij via een hoogwerker naar de ouderen ging in Almere. Valerie trok de stoute schoenen aan en reageerde onder de foto of hij eventueel ook naar Alkmaar kon komen. 


Heel toevallig moest hij de week erop in Alkmaar wezen voor een knipbeurt bij zijn vertrouwde kapster. Na een aantal berichten nodigde Valerie hem uit om kennis te maken met Oudorperzand. Want zeg nou zelf, onze koffie smaakt toch wel heel erg lekker!

Het resultaat was aangezien de covid19 maatregelen klein, maar fijn. Mark heeft twee concerten gegeven voor de bewoners die van klassiek en musical houden. De zorgpianist speelde de nummers van zijn laatste CD “a brand new day”. Bewoners hebben genoten en wij hopen Mark volgend jaar nog een keer te zien. Dan het liefst zonder maatregelen!

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.