Thema maaltijd gekookt door "De Stroming"

Thema maaltijd gekookt door "De Stroming"

1 maart 2021

Binnen Hoog Duinen hebben wij nu sinds een aantal maanden gastvrouwen/ gastheer die onze bezoeker een warm welkom heten en ze te woord staan bij vragen mbt de Corona richtlijnen bij ons in huis. Deze gastvvrouwen/ gastheer zijn normaal werkzaam bij restaurant "De stroming" in Heerhugowaard. Doordat zij momenteel niet op volle kracht kunnen werken, werken ze tijdelijk bij ons in huis en in andere huizen van Magentazorg.

Sjoerd is een van de koks in restaurant "De stroming" die bij ons gastheer is geweest om het bezoek te verwelkomen. Sjoerd heeft een grote passie en dat is koken. Toen we hem vroegen of hij een maaltijd voor onze bewoners wilde koken hoefde hij daar niet lang over na te denken. Hij heeft een overheerlijk menu samen gesteld voor de bewoners, kipdijen met
rijst en als toetje een wentelteefje van suikerbrood met een bolletje kaneelijs….. om je vingers bij af te likken. Het gerecht is
samengesteld aan de hand van kruiden die via de VOC in Nederland zijn gekomen. Deze specerijen zijn plantaardige producten en worden ook wel kruiden genoemd. In restaurant "De Stroming" verwerken ze graag deze natuurlijk producten voor de verfijnde smaken van hun gerechten. De oprichter van de VOC is Johan van Oldenbarnevelt, het cirkeltje wordt compleet in Hoog Duinen doordat er een bewoner gevaren heeft op de Johan van Oldenbarnevelt en we ook een aantal bewoners hebben die in Indonesie zijn opgegroeid. Een heerlijk gerecht met een mooi verhaal. Het was een groot succes de bewoners die genoten van deze heerlijke maaltijd. BEDANKT SJOERD!

Fotogalerij

Thema maaltijd gekookt door "De Stroming"
Thema maaltijd gekookt door "De Stroming"
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.