Plezier in beweging met Edith

Plezier in beweging met Edith

4 februari 2021

Plezier in bewegen met onze nieuwe begeleider Welzijn Edith Klooster.

Sinds december heeft de Oudtburgh een nieuwe begeleider Welzijn: Edith Klooster. Zij heeft de bewoners van afd. Kerf al in een rap tempo leren kennen en ze hebben nu al haar hart gestolen! Edith onderneemt activiteiten die aansluiten bij de leefwereld en mogelijkheden van onze bewoners. Dat kan een ritje op de duo-fiets zijn, maar ook puzzels maken, de krant doornemen, samen appeltaarten bakken, bloemschikken en de huiskamer omtoveren in een schilderatelier. ‘s Morgens ligt het accent op bewegen en samenspel, zoals zit-tennis met een ballon en het parachutespel, waarbij de bewoners via handlussen samen de bal in het middengat van de parachute zien te krijgen. ‘s Middags worden buiten de geiten gevoerd, fietstochtjes gemaakt of wandelingen. Hierbij ondersteunen de medewerkers van Wonen en Welzijn ook graag en met veel plezier. ‘s Avonds worden spelletjes gedaan met oude gezegden.
Edith helpt ook bewust mee om de zelfstandigheid van onze bewoners zoveel mogelijk te bewaren: samen opruimen en schoonmaken na het bakken, meehelpen met koken en tafel dekken. Laat het haar gerust weten als u wensen of tips heeft. De dag doorbrengen met plezierige activiteiten draagt zoveel bij aan een gevoel van welzijn en je steeds een beetje meer thuis gaan voelen!

Fotogalerij

Plezier in beweging met Edith
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.