tuinplannen Oudtburgh

Plannen voor de tuin van Oudtburgh

16 april 2021

In samenspraak met de cliëntenraad is het plan opgevat om een groot loopcircuit in de tuin van Oudtburgh te maken. De plannen zijn al in een vergevorderd stadium.

 

Een groot stuk van de tuin zal worden omheind, zodat de bewoners van Oudtburgh meer bewegingsvrijheid zullen hebben. Zij kunnen dan zelfstandig, maar ook veilig, in de tuin wandelen. De ingang van de tuin is aan de voorzijde, via de deur bij het terras en aan de achterzijde via het restaurant. De bewoners kunnen rondom lopen, langs de geiten naar de belevingstuin. Het terras aan de voorzijde wordt vergroot, waardoor het in de zomer heerlijk vertoeven is in het zonnetje. Een hovenier gaat zorgen voor de beplanting van de tuin, zodat er meer groen is, maar ook kleur door het aanbrengen van bloemenborders. Aan de achterzijde komt een grote volière met bankjes eromheen, waar bewoners heerlijk kunnen zitten.

Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de voortgang van deze plannen en hopen dat u net zo enthousiast bent als wij! 

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.