Nationale Pannenkoekdag

Nationale Pannenkoekdag

20 maart 2021

Nationale Pannenkoekdag wordt sinds 2007 elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Het is dé dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. En daar zeggen de bewoners van Hoog Duinen geen nee tegen. Want iedereen die hier in Hoog Duinen woont is dol op een heerlijke pannenkoek met appel, spek of gewoon lekker naturel met stroop en suiker.

Door de Corona loopt alles een beetje anders, maar niet getreurd. Vrijwilligers via Stichting de Waaier namen contact met ons op en wilde heel graag dit jaar voor onze bewoners pannenkoeken bakken. We mochten de smaken doorgeven en het aantal. Maar liefst 160 pannenkoeken werden er gebakken voor Hoog Duinen, 60 naturel, 50 met appel en 50 met spek. De pannenkoeken voor Hoog Duinen zijn gemaakt met de geweldige inzet van Michel v.d. Bijl (bestuurslid van de Waaier), Ellis de Boer (bestuurslid van de Waaier en directrice van Het Rekerhuis) en Ilse Kerzer (Lions Club Alkmaar). Vrijdag 19 maart einde van de middag werden de overheerlijke verse en warme pannenkoeken in Hoog Duinen afgeleverd, waarna ze met groot genoegen door onze bewoners zijn opgegeten. Er was helemaal niets
meer over.

Bakkers via Stichting de Waaier……namens alle bewoners van Hoog Duinen, enorm bedankt voor deze heerlijke pannenkoeken. We kijken uit naar volgend jaar!

 

Bakkers klaar?  Bakken maar!!

 

 

Fotogalerij

Nationale Pannenkoekdag
Nationale Pannenkoekdag
Nationale Pannenkoekdag
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.