Eerste vaccinatie in Hoog Duinen is gezet

Eerste vaccinatie in Hoog Duinen is gezet

9 februari 2021

Wij mogen trots zijn met elkaar, tot op heden hebben wij geen CORONA gehad binnen Hoog Duinen. Vol verwachting kijkt iedereen dan ook uit naar de vaccinaties. Eerst zijn de medewerkers gevaccineerd en nu zijn dan ook alle bewoners aan de beurt. Een klein lichtpuntje is hiermee in zicht.

 

 

 

Het moment waar iedereen zo naar uit kijkt in deze tijd van de COVID, de vaccinaties. Na een jaar vol beperkingen voor al onze bewoners, die het grootste gedeelte van de tijd alleen in hun kamer zitten en het samenzijn met andere bewoners zo enorm missen, was dinsdag 2 februari dan eindelijk het moment waarop de bewoners gevaccineerd zijn.                                                                                      Beneden in het restaurant is een wachtkamer ingericht voor de bewoners, waar ze plaats nemen en een kwartiertje na kunnen zitten ter controle. Verpleegkundige van Magentazorg waren aanwezig om de vaccinaties te zetten. Alles was goed voorbereid en iedereen was er klaar voor. Om beurten zijn de bewoners gehaald en zaten ze vol verwachting te wachten. Het kwartiertje na zitten ter controle was een feestje. De bewoners zaten gezellig nog even bij te kletsen na zo’n lange tijd. Het was weer even “ouderwets” gezellig in het restaurant.                                                                                        Iedereen kijkt er zo naar uit dat we straks weer samen kunnen zijn. Toen ik een bewoner vroeg hoe het is gegaan was het antwoord: ”prima hoor, het is maar een klein prikje, en het is belangrijk dat ik hem krijg. Hierdoor kunnen we straks weer samen zijn".                                                                              Om 14:00 waren alle bewoners gevaccineerd. Het liep als een geoliede machine. En de bewoners die kijken verwachtingsvol uit naar de tweede vaccinatie, de hoop is dan dat er snel versoepeld kan worden.

Fotogalerij

Eerste vaccinatie in Hoog Duinen is gezet
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.