de Dijckhoeve oranje gekleurd

de Dijckhoeve oranje gekleurd

28 april 2021

Op een feestelijk versierde Dijckhoeve is Koningsdag uitbundig gevierd door haar bewoners.

 

 

Op 27 april was de Dijckhoeve in de vroege ochtend al mooi uitgedost in oranje tinten, met vlaggetjes, ballonen en andere versieringen; de Koningsdagviering kon beginnen!

's Morgens om 08:00 uur waren de eerste bewoners wakker en konden zij aan het koningsontbijt.  Iedereen kon zo rustig opstarten en rond een uur of 10 was het tijd voor koffie met oranjekoek. De stemming zat er al goed in en als extraatje: de weergoden waren met ons.

Buiten was de overkapping versierd en stonden de spelletjes al te wachten op de bewoners; de ene bewoner deed gelijk mee, de ander keek liever toe en dat is allemaal prima. Wat genoten zij met elkaar van het ring gooien, kegel stoten, met een ballon overgooien, etc. etc. Sommige bewoners zijn toch fanatiek daarbij, super om te zien. Ook toeschouwers deden spontaan mee met de spelletjes.

Tussendoor zijn we verwend met o.a. oranjebitter, limonade, blokjes kaas en worst. We hadden ook wel even wat lekkers en rust verdiend, wat een inspanning! Ook zijn patatjes, bitterballen en andere snacks rondgedeeld, waar alle bewoners van smulden.

Alle inspanningen eisten wel hun tol bij de meeste bewoners, ze waren toe aan een, (h)eerlijk verdiend, middagdutje (schoonheidsslaapje) om 's middags nog fijn een paar uurtjes te kunnen genieten van deze prachtige dag.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.