Werken bij Magentazorg

Werken bij Magentazorg

Betekenisvol en belangrijk werk met inhoud waarbij je van grote waarde bent voor een ander. Dat is werken bij Magentazorg. We werken met ons hart met liefdevolle aandacht voor cliënten en voor elkaar. Samen met 1700 zorgkanjers zetten we ons in voor persoonsgerichte zorg. Magentazorg is een aantrekkelijke werkgever met een hart voor jou. Jouw werkplezier en werkgeluk staan bij ons voorop. Reden genoeg om voor Magentazorg te kiezen.

Hart voor jou!

Bij Magentazorg kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een leuke veelzijdige job én een fijne werkomgeving te bieden. Met aandacht voor jouw wensen, ontwikkelbehoeften en werkplezier, maken wij het verschil.

Bij Magentazorg…

leer- en groeimindset

  Hebben we een leer- en groeimindset

Om kwaliteit te kunnen blijven leveren, moeten we continu blijven leren. En dat willen wij bij Magentazorg ook graag! We vinden het belangrijk dat je je eigen talenten, vaardigheden en mogelijkheden kunt ontdekken en ontwikkelen. Zodat jij plezier blijft houden in wat je doet en de beste versie van jezelf kunt zijn. Daarom investeert Magentazorg graag in jouw ontwikkeling.

Eigen regie

  Ben jij de regisseur

Jij hebt de regie over je leven en over je werk. Samen met jouw team zorg je voor de best mogelijke zorg aan cliënten. Jij zit achter het stuur en regelt je werk zelfstandig met jouw team en denkt daarbij in oplossingen en mogelijkheden. Magentazorg ondersteunt je graag daarbij.

Vitaal

  Ondersteunen we je graag om optimaal vitaal te blijven

Wij hechten veel waarde aan jouw werkplezier, gezondheid en vitaliteit. Doen wat je energie geeft en wat je leuk vindt, is daarbij belangrijk. Zodat je het beste uit jezelf haalt en van je werk kunt genieten. Magentazorg biedt verschillende mogelijkheden om jou hierbij te ondersteunen.

Sfeer

  Stimuleren we werkplezier en een goede werksfeer

Jouw werkplezier en werkgeluk staan bij ons voorop. Magentazorg is een platte organisatie met een informele en open werksfeer. We werken met ons hart met liefdevolle aandacht voor de cliënt en voor elkaar. Bij Magentazorg voel je je gewaardeerd, gezien en kun je jezelf zijn. Onze zorgkanjers zijn enthousiast, gedreven en échte specialisten. Op welke locatie of in welk team je ook werkt, iedereen is altijd dichtbij. Samen bouwen we aan ons mooie Magentazorg.

Ook aan de slag bij Magentazorg?

Ben jij een zorgtopper met een écht zorghart? Dan voel je je snel thuis bij Magentazorg. Check de werken-bij website:

vacatures join de Magentaclub!

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.