Dit is Magentazorg

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Noord-Holland-Noord met zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg in 12 locaties. Magentazorg is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie, korsakov, parkinson, gerontopsychiatrie en CVA- en revalidatiezorg. Samen met 1700 zorgkanjers met een écht zorghart zetten wij ons elke dag in om kleur aan de dag van kwetsbare ouderen te geven. Vanuit ons hart .

Welzijn en geluk staan voorop 

Bij Magentazorg werken we met ons hart. Met liefdevolle aandacht voor uw wensen, behoeften en voor wat u blij maakt, maken wij het verschil. Uw welzijn, plezier en geluk staan bij ons voorop. Bij Magentazorg kunt u erop rekenen dat we alles in het werk stellen om u een mooie dag te bezorgen. Bij u thuis, tijdens uw herstel of in een fijne woonomgeving op één van de locaties. Waar u ook zorg ontvangt, Magentazorg is altijd dichtbij.

Denken in mogelijkheden

Waar u ook de zorg ontvangt, bij Magentazorg voelt u zich gewaardeerd, gezien en kunt u uzelf zijn. Onze zorgprofessionals zijn enthousiast, bevlogen, betrokken, creatief en échte specialisten. We denken in kansen, oplossingen, mogelijkheden en uitdagingen. Bij Magentazorg hechten we grote waarde aan een open cultuur waarin onze cliënten en medewerkers zich comfortabel, veilig en gehoord voelen. Ieders mening telt en alles mag gezegd worden, als het maar op een respectvolle manier gebeurt.

 

Eigen regie

Eigen regie, vrijheid en eigen keuzes kunnen blijven maken, vinden we belangrijk bij Magentazorg. We hebben ten slotte allemaal wensen, behoeften, dromen en verlangens. Dit stopt niet als u ouder wordt en misschien door ziekte met beperkingen te maken krijgt. Daarom hebben we bij Magentazorg extra aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zodat u zo lang mogelijk kan blijven doen wat u het liefste doet en waarvan u geniet. Een team van professionals organiseert de zorg en ondersteuning daaromheen. Van artsen, psychologen en verpleegkundigen tot verzorgenden, fysiotherapeuten en logopedisten.

Kwaliteit van zorg

U mag van Magentazorg een uitstekende kwaliteit van zorg verwachten. Professionele medewerkers verlenen met passie en vakmanschap persoonsgerichte zorg aan vele kwetsbare ouderen in onze regio. Uw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven komen voor ons op de eerste plaats. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren, moeten we continu blijven leren en ontwikkelen. Dat doen we bij Magentazorg graag! Onze cliënten verdienen immers de beste zorg.

Magentazorg in cijfers

Vragen?

Neem contact met ons op:

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.