Dit is Magentazorg

Dit is Magentazorg

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland met zorg aan huis, verpleeghuiszorg in 12 locaties en revalidatie en behandeling. Magentazorg is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie, korsakov, parkinson en CVA- en revalidatiezorg. Elke dag zetten 1700 zorgprofessionals met een écht zorghart zich samen met mantelzorgers en vrijwilligers in voor persoonsgerichte zorg. Vanuit ons hart .

9100-leuk

Welzijn en geluk staan voorop 

Bij Magentazorg werken we met ons hart. Met liefdevolle aandacht voor uw wensen en behoeften. Bij Magentazorg kunt u erop rekenen dat we alles in het werk stellen om u een hartverwarmende dag te bezorgen. Bij u thuis, tijdens uw herstel of in een fijne woonomgeving op één van de locaties. Waar u ook zorg ontvangt, Magentazorg is altijd dichtbij.

magentazine-back

Denken in mogelijkheden

Waar u ook de zorg ontvangt, bij Magentazorg voelt u zich gewaardeerd, gezien en kunt u uzelf zijn. Onze zorgprofessionals zijn enthousiast, bevlogen, betrokken, creatief en échte specialisten. We denken in kansen, oplossingen, mogelijkheden en uitdagingen. Bij Magentazorg hechten we grote waarde aan een open cultuur waarin onze cliënten en medewerkers zich comfortabel, veilig en gehoord voelen. Ieders mening telt en alles mag gezegd worden, als het maar op een respectvolle manier gebeurt.

 

8355-helpende bieb

Eigen regie

Eigen regie, vrijheid en eigen keuzes kunnen blijven maken, vinden we belangrijk bij Magentazorg. We hebben ten slotte allemaal wensen, behoeften, dromen en verlangens. Dit stopt niet als u ouder wordt en misschien door ziekte met beperkingen te maken krijgt. Daarom hebben we bij Magentazorg extra aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zodat u zo lang mogelijk kan blijven doen wat u het liefste doet en waarvan u geniet. Een team van professionals organiseert de zorg en ondersteuning daaromheen. Van artsen, psychologen en verpleegkundigen tot verzorgenden, fysiotherapeuten en logopedisten.

richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_55

Kwaliteit van zorg

U mag van Magentazorg een uitstekende kwaliteit van zorg verwachten. Professionele medewerkers verlenen met passie en vakmanschap persoonsgerichte zorg aan vele kwetsbare ouderen in onze regio. Uw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven komen voor ons op de eerste plaats. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren, moeten we continu blijven leren en ontwikkelen. Dat doen we bij Magentazorg graag! Onze cliënten verdienen immers de beste zorg.

Magentazorg in cijfers

20221216_magentazine_2023_nw_infographic
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.