Zorg & behandeling

Zorg & behandeling

Wanneer u in een van onze woonzorglocaties woont, krijgt u persoonlijke zorg die bij u past van een team van professionals. Uw gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven staan daarbij voorop. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in.
1785_tillift

Eigen regie

De 12 locaties van Magentazorg bieden intensieve zorg en behandeling aan bewoners die 24 uur per dag ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld aan mensen met dementie of aan mensen met een lichamelijke hulpvraag door bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, korsakov of een beroerte. Een ervaren team van verschillende professionals zet zich dagelijks in voor de best mogelijke zorg met extra aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zodat u zo lang mogelijk kan blijven doen wat u het liefste doet en zoveel mogelijk zelf de regie behoudt. Het team gaat uit van wat u nog wél kunt en organiseert de zorg en ondersteuning daaromheen.

magentazine_back

Zorgleefplan

Als u in een van onze locaties komt wonen, brengen wij samen uw zorgvraag in kaart. De afspraken die wij maken over de zorg, leggen we vast in een Zorgleefplan. Deze afspraken worden regelmatig geëvalueerd en indien nodig aangepast.

 

Richard-Rood-HR2-Magentazorg-dag-2-09-09-2020-1085

Therapie in huis

Het team voorziet in alle zorg die nodig is, ook specialistische zorg en behandeling. De juiste behandeling kan een positief effect hebben op de kwaliteit van uw dagelijks leven. Iedere locatie heeft een team van verschillende specialisten in huis. Van artsen, verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten tot diëtisten, logopedisten en psychologen. Ook is muziektherapie, psychomotorische therapie, geestelijke verzorging en video-interventiebegeleiding op alle locaties mogelijk. Magentazorg is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie, korsakov, parkinson, CVA- en revalidatiezorg én lichamelijke ofwel somatische zorg. Lees meer over onze specialismen en de mogelijkheden voor behandeling & therapie.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.