Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten

Magentazorg organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor u als cliënt, uw netwerk en andere geïnteresseerden in de regio. Tijdens deze bijeenkomsten delen we kennis en behandelen we mogelijke oplossingen. 

Als het over ouder worden gaat, informeren wij u graag!

Een aantal keer per jaar verzorgt Magentazorg een informatiebijeenkomst. Dit initiatief is gericht op het verstrekken van relevante informatie en het bevorderen van het welzijn van ouderen. Deze bijeenkomsten bieden een platform waarop u kunt worden geïnformeerd over diverse onderwerpen die van belang zijn voor uw dagelijks leven, gezondheid en sociale betrokkenheid.

Tijdens een bijeenkomst spreken experts over verschillende onderwerpen zoals gezond ouder worden, technologie en hulpmiddelen, financiële planning, sociale activiteiten, digitale vaardigheden, veiligheid thuis. Hierdoor verkrijgt u toegang tot waardevolle kennis en hulpmiddelen die u mogelijk kunnen helpen om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Daarnaast hebben deze bijeenkomsten ook een sociaal aspect: we bieden een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Eerstvolgende informatiebijeenkomst

  • Datum: donderdag 18 april 2024
  • Tijdstip: 9.15 uur tot 11.15 uur 
  • Locatie: AFAS Stadion Alkmaar, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar
  • Voor wie: cliënten en hun naasten, en voor vrijwilligers van Magentazorg
  • Thema: Zelfredzaamheid, technologie en hulpmiddelen

Om u te helpen de dingen zo lang mogelijk zelf te blijven doen en om zelf regie te houden over uw dag en uw leven, zijn er tegenwoordig veel handige hulpmiddelen. Met en zonder stekker en ook met en zonder vergoeding van de zorgverzekeraar. Denk aan middelen die helpen bij het aan- en uittrekken van steunkousen, het toedienen van oogdruppels, het uitreiken van medicatie en de inzet van beeldbellen met de zorg via een tablet. Graag vertellen wij u hier tijdens deze bijeenkomst meer over.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomt? Vul uw gegevens in en verstuur het formulier. 

Aanmelden

Aanmeldformulier

Bent u al eerder bij een informatiebijeenkomst van Magentazorg geweest?
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.