Hartelijk welkom in ons restaurant

Woonzorglocatie Zuyder Waert en Oudtburgh hebben een gezellig restaurant. Bewoners, familieleden en buurtbewoners zijn van harte welkom om hier een kopje koffie te drinken of te genieten van een lekkere (warme) maaltijd. In het restaurant vinden ook regelmatig activiteiten plaats; van muziekoptredens tot een gezellige bingo.

Cateringmogelijkheden

Heeft u iets te vieren of wilt u een (besloten) bijeenkomst organiseren? Dan kunt u gebruik maken van het cateringassortiment in zowel het restaurant van Zuyder Waert als Oudtburgh. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Uw wensen kunt u bespreken met de medewerker gastvrijheid.

Openingstijden

Restaurant Zuyder Waert is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Het nuttigen van een warme maaltijd of lunch kan tussen 11:30 en 13:30 uur.

Restaurant Oudtburgh is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. In Oudtburgh kunt van 11:45 tot 13:30 uur lunchen of genieten van een warme maaltijden van het buffet.

 

Vragen?

Neem contact met ons op:

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.