Meer over Oudtburgh

Meer over Oudtburgh

Oudtburgh is een woonzorglocatie voor mensen met dementie en voor mensen met een lichamelijke hulpvraag. Bewoners hebben de mogelijkheid zich op een veilige manier, vrij door het huis te bewegen. De locatie heeft een prachtige ligging, omgeven door veel groen. De bewoners beschikken over een eigen kamer met daarin hun eigen meubels. Verder zijn er 3 gezamenlijke huiskamers per afdeling. 

Verder vindt u in Oudtburgh een gezellig restaurant waar bewoners en familieleden terechtkunnen voor een kopje koffie met wat lekkers en/of een lunch. Er is ook een klein winkeltje en een kapsalon.

  • Landelijke ligging in Bergen
  • Prachtige tuin
  • Gezellig restaurant
  • Veel activiteiten
richard_rood_hr2_magantazorg_dag_1_08_09_2020_0462_61

Activiteiten in Oudtburgh

Dagelijks zijn er verschillende activiteiten om bewoners een zinvolle en prettige dagbesteding te bieden. Activiteiten zoals puzzelen of een spelletje spelen vinden voornamelijk plaats op de afdeling. Verder worden er ook centrale activiteiten georganiseerd zoals een bingo of een muziekoptreden. Familieleden zijn bij sommige activiteiten van harte welkom om hier samen met de bewoner aan deel te nemen.

 

Belevingstuin

Belevingstuin

De prachtige belevingstuin is te vinden aan de achterzijde van Oudtburgh. Aan de voorzijde van de locatie bevindt zich een grote tuin met geitjes en een vijver. Bewoners genieten van een wandeling door de tuin en een bezoek aan de geitjes. De geitjes zijn ook erg in trek bij de kleinkinderen die op bezoek komen.

Er is in de belevingstuin ook veel te ruiken en voelen aan bloemen, planten en kruiden van vroeger. De binnentuin bevat gezellige zitplekken, mooie doorkijken en een tuinhuis met een toilet. Onze medewerkers of vrijwilligers nemen bewoners graag mee voor een wandeling door de prachtige tuin of een tochtje op de duo- of rolstoelfiets door het prachtige Bergen.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.