Meer over Oudorperzand

Oudorperzand is een woonzorglocatie voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke hulpvraag. De locatie heeft 48 zelfstandige appartementen verdeeld over twee woonlagen. De eigentijdse appartementen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer die zelf in te richten is en een badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen tuin en de bovenwoningen delen een groot dakterras. 

  • Eigen regie
  • Centrum Alkmaar dichtbij
  • Eigen appartement
  • Grote tuin

Fijn vertoeven

De medewerkers van Magentazorg zijn er voor u wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk om u te leren kennen, zodat we kunnen aansluiten bij uw leefstijl, wensen en behoefte.

Het wonen in Oudorperzand, is zoveel mogelijk een voortzetting van het leven zoals de bewoner gewend was. Er zijn in en rondom de locatie verschillende ontmoetingsplekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement.

Eigen regie

In Oudorperzand wonen bewoners zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met de nodige zorg binnen handbereik. Bewoners bepalen zelf hoe zij hun dagen doorbrengen. Uw ritme is zoveel mogelijk ons uitgangspunt.

In het gebouw bevinden zich verschillende buurtkamers. Hier ontmoet u uw buren en kunt u gezamenlijke activiteiten organiseren. Familie, vrienden en naasten zijn welkom!

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

Vragen?

Neem contact met ons op:

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.