Meer over Nieuw Varne

Meer over Nieuw Varne

Nieuw Varne is een woonzorglocatie voor mensen met dementie. De locatie heeft 31 luxe appartementen. De appartementen op de begane grond en de eerste verdieping zijn voor mensen met dementie. Bewoners wonen hier in een beschermde en veilige omgeving, met zorg binnen handbereik. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een aparte slaapkamer, een ruime badkamer en eigen keuken.

  • Groene, autoluwe omgeving
  • Winkelcentrum op loopafstand
  • Ruim appartement
  • Beschermd wonen
Richard Rood HR2 Magantazorg dag 1 08-09-2020-0462 (83)

Ontmoeten en beleven

Het beschermd wonen in Nieuw Varne biedt verschillende ontmoetingsplekken. De gangen van Nieuw Varne zijn zoveel mogelijk ingericht als straten met diverse sfeervolle nisjes, zodat het ook buiten het appartement fijn vertoeven is in de locatie. We bieden binnen de setting ook dagbesteding aan voor onze bewoners.

Richard Rood HR2 Magentazorg dag 2 09-09-2020-1085 (33)

Gezellige buurtkamer

Naast deze zogeheten ‘belevingshoeken’ in de locatie, zijn er ook buurtkamers waar bewoners kunnen afspreken met andere bewoners. In de buurtkamers is bezoek van harte welkom. Het is hier tevens mogelijk om (samen) te koken en gezamenlijk te eten. Mocht dit wenselijk zijn, breng dan de zorgmedewerker op de hoogte.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.