Meer over Hoog Duinen

Meer over Hoog Duinen

Hoog Duinen is een woonzorglocatie voor mensen met een lichamelijke hulpvraag en mensen met dementie. Er zijn in totaal 54 eenpersoonskamers, twee familiekamers en één tijdelijke opnamekamer. De zorg is gericht op bewoners met dementie en een lichamelijke hulpvraag. Hoog Duinen is een open woonzorglocatie. Dit betekent dat onze bewoners zelfstandig of met hulp naar buiten kunnen. Alle bewoners hebben een eigen appartement met een badkamer, keukenblok en een mooi uitzicht. Rondom het huis zijn wandelpaden, die leiden naar de tuin en het prachtige natuurgebied.

  • Landelijke omgeving
  • Samenwonen met uw partner is mogelijk
  • Beschut terras
  • Breed activiteitenaanbod
Richard Rood HR2 Magentazorg dag 2 09-09-2020-1085 (73)

De Tijdmachine

Buiten goede kwaliteit van zorg, staat het welzijn van onze bewoners hoog in het vaandel. Welzijn is de afgelopen jaren van groot belang geworden binnen de ouderenzorg. Daarom brengen wij ouderen terug naar de geuren, kleuren en sferen van hun jonge jaren via de Tijdmachine. De Tijdmachine is een huiskamerdecor, helemaal ingericht in de stijl van de jaren 60. Herinneringen worden hierdoor weer tot leven gebracht, waardoor medewerkers een helder beeld krijgen van de welzijnsbehoefte van de bewoners. In samenwerking met de familie wordt een gericht activiteitenprogramma opgesteld, want iedere bewoner is voor ons uniek.  

Richard Rood HR2 Magantazorg dag 1 08-09-2020-0462 (49)

Een fijne dag

Naast activiteiten op maat, bieden wij ook een aantal grote groepsactiviteiten. Deze activiteiten brengen sfeer in huis. Denk aan bijvoorbeeld bingo, gym, optredens, bus-uitjes of themamaaltijden.

In Hoog Duinen werken ongeveer 70 medewerkers in verschillende disciplines, zoals de zorg, huishouding, maar ook gastvrijheid en welzijn. De medewerkers werken op maat met elkaar samen, allemaal met hetzelfde doel: bewoners een fijne dag bezorgen.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.