Meer over De Oude Trambaan

Meer over De Oude Trambaan

De locatie biedt een thuis aan 24 ouderen met dementie. In totaal beschikt De Oude Trambaan over vier kleinschalige groepswoningen, met elk zes slaapkamers. De groepswoningen bevinden zich in een gebouw met meerdere huur- en koopwoningen Bewoners hebben een eigen kamer en delen samen een open keuken en een ruime woonkamer. Bij De Oude Trambaan ligt de focus op het leveren van persoonsgerichte zorg.

  • Stedelijke omgeving
  • Kleinschalig wonen
  • Verschillende voorzieningen nabij
  • Midden in woonwijk
magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_19

Dagelijkse activiteiten

Op de Oude Trambaan worden verschillende activiteiten georganiseerd; van samen wandelen of fietsen met een duofiets tot aan genieten van live muziek of bloemschikken.
In de huiskamer vinden vooral activiteiten plaats, die passen bij het leven van alle dag en die zorgen voor gezelligheid. Denk aan muziek luisteren, een taart bakken, tafel dekken of samen de krant lezen. 

magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_60

Op stap

Samen koken is ook altijd mogelijk wanneer dat gewenst is. De huiskamer is vooral een ontmoetingsplaats, waar bewoners regelmatig een kopje koffie of thee drinken met medebewoners of familieleden. Verder gaan de bewoners geregeld een dagje op stap onder begeleiding van een medewerker of vrijwilliger naar bijvoorbeeld de dierentuin Artis of tuincentrum De Boet. De bewoners vinden uitstapjes fantastisch!

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.