Huiskamer

Meer over De Molenhoeve

Bewoners met een vorm van dementie of een lichamelijke hulpvraag wonen hier zelfstandig in een beschermde en moderne omgeving. De Molenhoeve telt 41 zelfstandige appartementen. Elk appartement heeft een eigen woon- en slaapkamer en een ruime badkamer. Daarnaast zijn er drie appartementen beschikbaar voor tijdelijk wonen. Er is 24 uur zorg aanwezig en bewoners houden zelf de regie in een veilige en prettige woonomgeving. De locatie heeft vijf knusse buurtkamers, één buurtkamer per 8 a 10 appartementen.

  • Dorps karakter
  • Prachtige tuin met loungehoek
  • 24 uur zorg aanwezig
  • Samenwonen met uw partner is mogelijk
In beweging

In beweging

In overleg met de cliënten wordt samen met de begeleiders en medewerkers wonen en welzijn het activiteitenaanbod samengesteld. De Molenhoeve vindt bewegen belangrijk. Zo beschikt de locatie over een braintrainer, fietslabyrint en een duofiets. Buiten staan ook bewegingsapparaten en tweemaal per week zijn er professionele bewegingslessen.

Verder is er in de buurt genoeg te zien en te beleven. Bewoners bezoeken regelmatig de kinderboerderij of genieten van een buitenoptreden op het plein met lokale muzikanten. De Molenhoeve is onderdeel van het dorp en wordt regelmatig betrokken bij dorpsactiviteiten zoals Koningsdag of nazomerfeesten.

Gezelligheid

Bezoek welkom

De Molenhoeve stimuleert sociaal contact. Familie en vrienden van bewoners zijn op de locatie van harte welkom. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om samen te koken in een van de buurtkamers, in afstemming met de zorgmedewerkers.

Ook leent de tuin van De Molenhoeve zich perfect voor een wandeling om het pand en langs de volière met vogels. Verder zijn er veel vrijwilligers om het personeel te ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden. Ook is De Molenhoeve een opleidingslocatie voor zorg en welzijn.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.