Lokale cliëntenraad De Dijckhoeve

Lokale cliëntenraad De Dijckhoeve

Bijna elke locatie van Magentazorg heeft een lokale cliëntenraad die de belangen behartigt van de bewoners. De medezeggenschap ligt hierdoor dicht bij de cliënt. Daarnaast is er ook een lokale cliëntenraad voor zorg aan huis en revalidatiecentrum Magentazorg. 

richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_75

Wat doet een lokale cliëntenraad?

De cliëntenraad maken wensen en behoeften van cliënten kenbaar. Ze bespreken met het management en directie zaken die op de locatie of in de thuiszorg spelen, zoals de kwaliteit van zorg en de woonomgeving. In een cliëntenraad zitten cliënten, hun familieleden, mantelzorgers of andere betrokkenen zoals vrijwilligers. Iedereen die affiniteit heeft met ouderenzorg is welkom. Uit elke lokale cliëntenraad, neemt een vertegenwoordiger zitting in de centrale cliëntenraad. Deze raad overlegt met het bestuur en behartigt de gemeenschappelijke, locatie-overstijgende belangen. 

Contact met lokale cliëntenraad

Wilt u lid worden van een van de cliëntenraden of wilt u een keer een vergadering bijwonen om de sfeer te proeven? Of wilt u een ervaring delen, zodat de raad dit kan bespreken met het management en directie? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt binnen enkele dagen een reactie.

Persoonlijke gegevens
Geslacht
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.