Zorg

Meer over De Daalder

De Daalder heeft drie kleinschalige groepswoningen met woonruimte voor 20 ouderen met dementie. De bewoners vormen met elkaar een huishouden met ondersteuning van een vast team. Zij hebben een eigen zit- en slaapkamer en er is een gezellige woonkamer met een open keuken. Het is wonen zoals thuis. Bewoners hebben zelf de regie. De zorgmedewerkers helpen waar nodig.

  • Kleinschalig wonen
  • Stadse omgeving
  • Winkelcentrum nabij
  • Gezellig wijkcentrum onder de locatie
Magazine

Aanbod aan activiteiten

Naast een vaste dagstructuur, is ook een zinvolle dagbesteding belangrijk voor bewoners met dementie. Daarom worden regelmatig verschillende activiteiten ondernomen in en rondom huis. Zoals koken of het verzorgen van de planten. Er is uiteraard ook ruimte voor ontspannen activiteiten, denk aan lezen of het spelen van een spelletje. Daarnaast gaan de bewoners regelmatig onder begeleiding op stap naar de dierentuin of het tuincentrum.

Gezelligheid

Gezellige omgeving

De Daalder ligt naast een knus winkelcentrum. De bewoners bezoeken regelmatig Wijkcentrum Daalmeer op de begane grond, waar ook activiteiten worden georganiseerd. Dit wijkcentrum heeft een centrale functie in de wijk en wordt druk bezocht. Jong en oud komen hier bij elkaar. In het restaurant kunt u lekker lunchen of koffiedrinken. 

 

 

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.