Willeke Alberti verblijdt bewoners Magentazorg met optreden

Willeke Alberti verblijdt bewoners Magentazorg met optreden

14 juli 2022

Deze week heeft Willeke Alberti opgetreden voor de bewoners van Magentazorg woonzorglocaties Zuyder Waert in Heerhugowaard en Oudtburgh in Bergen. Na de coronaperiode waarin de mogelijkheden om samen dingen te ondernemen er niet of slechts beperkt waren, was het nu tijd voor een prachtige middag met alle bewoners samen.

Gouwe ouwen
Al weken oefenden de bewoners samen met medewerkers de liedjes van Willeke Alberti. Dinsdag 12 en donderdag 14 juli was daar eindelijk het langverwachte optreden. Willeke zong alle welbekende nummers uit haar repertoire. De bewoners genoten zichtbaar van het optreden en zongen de klassiekers volop mee. Erik Kok en Ineke Bettenbroek, managers zorg van de locaties, kijken terug op een geslaagde middag; “De bewoners hebben genoten van een hartverwarmend optreden van Willeke met veel liedjes en verhalen van vroeger, wat voor veel herkenning zorgde.”

Na afloop van het optreden werd door de Willeke Alberti Foundation in samenwerking met Velderhof een waardebon geschonken voor een Velderhof relaxfauteuil waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Indruk en ontroering
De zangeres, momenteel bezig aan haar afscheidstournee voor wat betreft grote concerten, trad al eerder op voor bewoners van Magentazorg. In november 2019 gaf ze optredens voor de bewoners en cliënten van alle locaties van Magentazorg. Haar concerten maakten toen indruk en zorgden voor veel ontroering. Vanwege de goede ontvangst van haar optredens is besloten om deze bijzondere belevenis nogmaals te bieden. In het najaar van 2022 zal Willeke Alberti ook optreden voor de bewoners van de andere locaties van Magentazorg en de cliënten van zorg aan huis.