Veilig wonen op locaties van Magentazorg

Veilig wonen op locaties van Magentazorg

22 februari 2021

Onze verpleeghuisbewoners zijn in de eerste week van februari gevaccineerd met het BioNTech/Pfizer vaccin. Dat biedt vanaf ongeveer zeven dagen na de tweede prik voor ruim 90 procent bescherming tegen het coronavirus. Het gros van de bewoners en medewerkers van Magentazorg zijn inmiddels beschermd tegen het coronavirus. De hoge vaccinatiegraad bij Magentazorg is goed nieuws.

 

 

De afgelopen weken is het aantal nieuwe besmettingen in onze verpleeghuizen dan ook sterk afgenomen. Er is geen sprake meer van ‘uitbraken’ op de locaties. Al onze locaties zijn zo goed als vrij van corona.

Desalniettemin houden we voorlopig vast aan maatregelen van het RIVM als afstand houden en mondkapjes dragen, om te voorkomen dat bezoekers en nieuwe bewoners ziek worden. Het is veilig om bij ons te komen wonen.

Heeft u of uw familielid zorg nodig, dan kunnen wij die u bieden. Vraag hier direct een adviesgesprek aan of neem contact op met het servicecentrum voor meer informatie. Zij zorgen voor de juiste contactpersoon van de door u gewenste locatie. Het telefoonnummer is (072) 575 31 30 of mail naar servicecentrum@magentazorg.nl.