Themabijeenkomst over beginnende dementie

Themabijeenkomst over beginnende dementie

25 oktober 2022

‘Ben ik iets vergeten of is er iets anders aan de hand?’ Mensen hebben het soms lastig met ouder worden. Zeker als vergeetachtigheid zich meer voordoet. Vergeetachtigheid is niet alleen lastig en vervelend, maar kan ook beangstigend zijn.

U merkt dat er dingen anders gaan dan u gewend bent, maar ook uw partner of netwerk kunnen veranderingen opmerken. Hoe kunt u daar het beste mee omgaan? Bent u vergeetachtig of is er sprake van dementie? Uw partner of uw netwerk vraagt zich wellicht af: hoe kan ik hierin goed ondersteunen? Wat kunt uzelf nog doen en wanneer roept u professionele hulp in?

Thema bijeenkomst beginnende dementie
Allemaal vragen en onderwerpen waar de zorg aan huis teams van Magentazorg iets in kunnen betekenen. Daarom organiseert Magentazorg op woensdag 2 november van 14.00 tot 16.00 uur een thema bijeenkomst over beginnende dementie voor cliënten zorg aan huis en hun naasten.

Tijdens deze bijeenkomst delen we kennis over dementie. Wat is het, wat gebeurt er daarbij in ons hoofd en hoe kunnen we het herkennen? Onze professionals op het gebeid van dementie vertellen u graag meer over dit onderwerp aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook wordt besproken welke hulp kan worden ingeroepen. Er is tevens gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats in Zuyder Waert, Titanialaan 15 in Heerhugowaard. De bijeenkomst is gratis. Wel vragen wij u om u aan te melden, dit in verband met de zaal en de catering.

Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen naar (072) 575 36 06 of een mail te sturen naar m.mooij@magentazorg.nl.