Nieuwe Expositie in Hoog Duinen

Nieuwe Expositie in Hoog Duinen

14 juni 2021

Elke 4 maanden krijgen kunstenaars een podium om hun mooie schilderijen, foto’s of tekeningen te exposeren in Hoog Duinen. Nadat de kunst 10 daagse geweest is werd het tijd voor een nieuwe expositie en deze 4 maanden is het podium aan Els Boerman, de dochter van een voormalige bewoonster in Hoog Duinen. Graag stelt zij zich aan u voor.

Mijn naam is Els Boerman en ik woon in het nabijgelegen Alkmaar.

Tot bijna 5 jaar geleden was ik heel vaak hier in Hoog Dduinen te vinden, om mijn lieve mams, Ans Kramer, te bezoeken. Zij heeft hier bijna anderhalf jaar gewoond en ondanks dat ze zo ziek was, heeft ze hier nog een hele fijne tijd gehad dankzij de liefdevolle verzorging die ze hier kreeg van iedereen.

Toen zij overleed viel ik toch wel even in een gat, wat miste ik haar.

Kort daarna zag ik een bericht op facebook dat de dames van “Vrolijk Schilderij” een online schilderclub gingen oprichten en ze via deze weg schilderlessen gingen geven.

Geweldig! Precies op het goede moment. Wat leek me dat leuk!

Ik schilder en boetseer al heel wat jaren bij “Atelier 6” in Heerhugowaard. Dat is ook al erg leuk en gezellig, maar om ook online schilderles krijgen van zulke goede kunstenaars en daarmee nog meer nieuwe technieken leren en ideeën opdoen was weer een mooie uitdaging.

En zo begon, begin 2017 een nieuw schilderavontuur.

Vorig jaar stopte helaas de Online Schilderclub maar ben ik lid geworden van een tekenclub die later weer uitgebreid werd met een schilderclub voor nog meer creatieve uitdagingen.

Ook het werken met houtskool en soft pastel, portret tekenen en -schilderen bleek enorm leuk om te doen en zo blijf ik heerlijk creatief bezig.

Ik hou van groot werken en vrolijke kleuren. Ook gebruik ik vaak verschillende materialen in mijn werk zoals bv zand en werk ik graag met paletmessen voor een mooi 3D effect.

Ik gebruik altijd doeken en verf van een goede kwaliteit zodat de verf altijd mooi van kleur zal blijven.

Een aantal werken is te koop, informeer gerust naar de mogelijkheden (els.boerman@kpnmail.nl). Een aantal van mijn werken vindt u hieronder.

Ik heb er al veel mensen blij mee kunnen maken 😊

Fotogalerij

Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
Nieuwe Expositie in Hoog Duinen
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.