Nieuw revalidatiecentrum zoekt medewerkers

Nieuw revalidatiecentrum zoekt medewerkers

17 mei 2022

In Revalidatiecentrum Magentazorg verblijven revalidanten met verschillende ziektebeelden. Ons uitgangspunt is dat revalidanten na een intensieve revalidatieperiode snel weer terugkeren naar huis.

Nieuwbouw Revalidatiecentrum Magentazorg
Momenteel realiseert Magentazorg een modern revalidatiecentrum voor 82 revalidanten op het terrein van het huidige pand in Oudorp. Vanaf oktober 2022 kan dit revalidatiecentrum, voorzien van de nieuwste technologieën, jouw werkplek zijn!

Nieuwe collega’s welkom!
In het revalidatiecentrum heten we graag nieuwe collega’s welkom! Ben je een helpende (plus), verzorgende IG, verpleegkundige of specialist ouderengeneeskunde? Solliciteer dan naar een leuke functie in ons nieuwe revalidatiecentrum. Heb je nog geen zorgdiploma maar wil je wel bij ons werken? Dan zetten wij een persoonlijk ontwikkeltraject op voor jou.

Wij bieden naast een inspirerende werkomgeving: 

  • per direct een veelzijdige en uitdagende functie waar alle uren welkom zijn;
  • een vast contract voor onbepaalde tijd;
  • waardering voor jouw inzet met een mooi salaris;
  • veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; het sparen van verlofdagen, vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%.

Solliciteer nu!
Kun je niet wachten om aan de slag te gaan en samen met ons te starten in een prachtig nieuw revalidatiecentrum? Solliciteer dan via werkenbijmagentazorg.nl. Wil je meer informatie of wil je een keer meelopen? Neem dan contact op met Dieuw Brinkman, HRM partner, via (06) 200 249 98 of Priscilla Jennings, manager revalidatie, via (06) 123 259 63.

Bekijk ook: Advertentie Revalidatiecentrum Magentazorg