Hoog Duinen loopt mee voor KiKa

Hoog Duinen loopt mee voor KiKa

29 maart 2021

De Run for Kika Lente Fit in Hoog Duinen is een groot succes. Het doel was om 210 euro op te halen. Dit doel is ruimschoots behaald. De teller staat nu op 1314 euro!

 

Wat is Run for Kika Lente Fit?
Van 21 t/m 31 maart loopt Hoog Duinen mee met het Run for KiKa Lente Fit event, een evenement waarbij in het hele land mensen 21 kilometer rennen om geld op te halen. Bewoners kunnen drie verschillende afstanden lopen, zelfstandig of met behulp van een medewerker. De opbrengsten van deze actie gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met dit geld financiert KiKa onderzoek naar behandeling en medicijnen voor kinderen met kanker.

Aanleiding
Een van de bewoners van Hoog Duinen, de heer Henk de Haan, kwam met het initiatief om met Hoog Duinen te gaan lopen voor KiKa. Zijn kleinzoon Rik heeft marketing gestudeerd en is nu bezig met een project met KiKa. Hij had ook gelezen over de Engelse veteraan Tom Moore, die vorig jaar rondjes door zijn tuin liep voor een corona-inzamelingsactie en daarmee veel geld inzamelde. Wat hij kan, kunnen wij zeker ook binnen Hoog Duinen, is het motto van meneer de Haan.

Hart van Nederland
Er is veel aandacht voor het event. Onlangs stond het al in de krant en vanavond is er een item over te zien in Hart van Nederland.  

Doneren
Wilt u ook doneren? Klik dan hier om rechtstreeks de donatie over te maken, waarmee je de bewoners steunt en KiKa helpt.

Fotogalerij

Hoog Duinen loopt mee voor KiKa
Hoog Duinen loopt mee voor KiKa
Hoog Duinen loopt mee voor KiKa
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.