Hoog Duinen krijgt tweede Duofiets

Hoog Duinen krijgt tweede Duofiets

11 juni 2021

Hoog Duinen had 1 grote wens en dat was een tweede duofiets erbij voor de bewoners. Met het mooie weer in aantocht is de ene duofiets die we hebben steeds enroute. Een bewoner die het zelf zo belangrijk vindt om te blijven bewegen en zelf tot haar 89ste levensjaar zelfstandig gefietst heeft, wilde ons met haar dochter dit enorm mooie cadeau schenken

Al lange tijd stond het op ons wensen lijstje een tweede duofiets erbij. We merken door de persoonlijk gebonden activiteiten en de bewoners die zo graag buiten zijn dat de vraag om de duofiets enorm is. Onze ene duofiets is met mooi weer steeds op pad. 

Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets. Met allemaal plannen in het vooruitzicht om geld bij elkaar te fietsen, die we moesten  annuleren vanwege de corona maatregelen, hadden we nog geen vooruitzicht op een nieuwe fiets. Tot we in gesprek kwamen met een nieuwe bewoner. Ze vertelde dat ze altijd tot haar 89ste zelfstandig naar het dorp fietste om boodschapjes te doen. Nu gaat dat helaas niet meer, maar ze zou zo graag nog wel willen fietsen zeker met mooi weer. Toen ze hoorde dat er maar één fiets was, moest er iets veranderen volgens haar en haar dochter. Want bewegen is gezond voor alle bewoners, het is goed voor lichaam en geest. Deze bewoner en haar dochter hebben aan alle bewoners in Hoog Duinen een nieuwe duofiets geschonken, zodat er dubbel zo vaak gefietst en dubbel zo vaak plezier beleefd kan worden tijdens het prachtige weer.

Mevrouw en haar dochter hebben zelf dit geweldige cadeau onthult aan alle bewoners en de eerste meters op de nieuwe fiets gereden. De reacties van bewoners, medewerkers en familie waren zo ontroerend, enthousiast, maar bovenal zeer dankbaar voor dit gulle gebaar.

Een ding staat vast, deze zomer gaan de bewoners genieten van mooie fietstochtjes in de omgeving.

Namens iedereen in Hoog Duinen willen wij onze enorme dank uitspreken voor dit geweldig mooie cadeau.

 

Fotogalerij

Hoog Duinen krijgt tweede Duofiets
Hoog Duinen krijgt tweede Duofiets
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.