Hoge vaccinatiegraad en meer ruimte voor bezoek

Hoge vaccinatiegraad en meer ruimte voor bezoek

10 maart 2021

In de week van 2 maart vond de tweede vaccinatieronde plaats, voor bewoners van onze verpleeghuizen en cliënten van het revalidatiecentrum. Zij zijn gevaccineerd met het BioNTech/Pfizer vaccin, dat voor ruim 90 procent bescherming biedt tegen het coronavirus. Op dit moment is er dan ook sprake van een hoge vaccinatiegraad onder onze bewoners en cliënten. Dat is belangrijk, want wanneer veel mensen zijn ingeënt, komt het coronavirus minder vaak voor.

 

Eind maart vindt opnieuw een vaccinatieronde plaats voor bewoners en cliënten, die om verschillende redenen niet eerder gevaccineerd konden worden en voor nieuwe bewoners/cliënten.  

Bezoek is nog steeds van harte welkom. Conform de landelijk geldende richtlijnen is en blijft dit voorlopig 1 bezoeker per keer. De hoge vaccinatiegraad onder bewoners en clienten biedt wel de mogelijkheid om vaker langs te komen en verschillende bezoekers per dag toe te laten.

Desalniettemin blijven de standaard voorzorgsmaatregelen zoals een mondkapje, afstand houden en handen wassen van kracht. De posters, voor de woonzorglocaties en voor het revalidatiecentrum, met alle afspraken op een rij vindt u op de coronapagina.