De veelzijdige tuin

De veelzijdige tuin

21 december 2020

Wist u dat locatie de Dijckhoeve onder andere bekend staat om de prachtige, grote tuin rondom de locatie? Bewoners kunnen hier alle dagen een rondje lopen en genieten van alles wat er bloeit. Er zijn appel- en perenbomen, maar ook meerdere terrassen waar altijd wel een zonnestraaltje opgepikt kan worden.

Beestenboel

Iedereen is ontzettend blij met de grote tuin. Sinds korts hebben we zelfs een vrijwilliger die voor onze kippen zorgt. Daarnaast krijgt De Dijckhoeve binnenkort twee konijnen. In de tuin staan nu nog lege hokken, dus de konijnen zijn meer dan welkom. Ook onze bewoners vinden het fantastisch. Het wordt een echte beestenboel!

Kersttuin

Verder is de tuin onlangs (dankzij Vrienden van Lauwershof) opgeleukt met een geweldige verlichte kerstboom. Een lichtje in de duisternis, zeker in deze donkere tijden. Onze bewoners genieten iedere dag van de mooie verlichte boom in de tuin. Vrienden van Lauwershof willen wij hier ontzettend voor bedanken!

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.