Aapjes kijken

Aapjes kijken

7 juni 2023

Enkele bewoners van De Dijckhoeve mochten onlangs mee naar Artis. Samen met een groep bewoners van locatie De Daalder. En dat is een gezellig uitje geworden...

's Ochtends om 09.15 uur stond de bus klaar bij De Daalder en zijn alle bewoners rustig in de bus geholpen. Toen iedereen op zijn plek zat, konden we afreizen richting Artis.

Om 11.00 uur liepen we binnen bij Artis en zijn we gestart met een kopje koffie en een heerlijke appelflap. De Jumbo uit de Daalmeer heeft voor iedereen de appelflappen en de lunch geregeld en gesponsord. Hartelijk dank hiervoor, Jumbo!

De bewoners zijn allemaal met hun eigen begeleider Artis gaan ontdekken en lekker kijken bij alle dieren die ze zelf graag wilden zien.

Rond 14.00 uur werden we weer bij de bus verwacht en toen iedereen zijn plekje in de bus had gevonden, zijn we weer terug richting de Daalder gereden.
Wat hebben de bewoners weer genoten, maar vermoeiend was het wel voor ze.

Als team van De Dijckhoeve zijn we blij dat we onze bewoners en een groepje bewoners van De Daalder een mooie dag hebben mogen bezorgen. Met dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen.

Fotogalerij

Aapjes kijken
Aapjes kijken
Aapjes kijken
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.