Bewoners BBQ

Bewoners BBQ

7 september 2021

Niet echt een hele zomerse zomer dit jaar, maar evengoed nog heerlijk weer om buiten te zitten, of om de BBQ aan te zetten. Elk jaar gaat de BBQ aan en ook dit jaar stond er weer een heel team klaar om de bewoners te trakteren op een heerlijke BBQ.

 

Buiten was het wel wat fris maar niet getreurd. De koks stonden buiten te bakken en kregen het warm van het harde werken, terwijl de bewoners heerlijk binnen uit de wind konden genieten van de BBQ maaltijd die bereid werd. Uiteraard was er weer aan alles gedacht. Hamburgers, kipsaté, worstjes, diverse salades en natuurlijk mocht het stokbroodje met kruidenboter niet ontbreken. 

De bewoners hebben er volop van genoten. Er werd gezellig bij gekletst met elkaar. En zonder dat men er erg in had werd er al meer gegeten dan normaal. De maaltijd is afgesloten met een lekker ijsje met een toef slagroom erop.

Het was een gezellige middag de bewoners hebben volop genoten.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.