Huiskamer

Meer over Meander

In Meander wonen bewoners met dementie en bewoners met een lichamelijke hulpvraag. De 24 slaapkamers bevinden zich op de begane grond van het complex Meander, dat verder uit huur- en koopappartementen bestaat. Samen met uw vijf medebewoners en een vast team zorgmedewerkers vormt u per woning een eigen huishouden. U beschikt over een grote zit- en slaapkamer met televisieaansluiting, die u met eigen spulletjes kunt inrichten. Daarnaast beschikt elke woning over twee badkamers en een ruime woonkamer met open keuken.

  • Dorps karakter
  • Mooie binnentuin
  • Gezellige serre
  • Winkels op loopafstand
Activiteiten

Activiteiten in en om Meander

Iedere maand stelt de activiteitenbegeleiding samen met de bewoners een activiteitenprogramma samen. Het aanbod varieert van kegelen en bewegen in de centrale ruimte tot tekenen en schilderen in de gezamenlijke huiskamer.

Sommige activiteiten worden met welzijnsorganisatie WonenPlusWelzijn Langedijk aangeboden aan zowel bewoners van Meander, als senioren uit de buurt. Regelmatig worden er ook uitstapjes naar de dierentuin, de markt of een voetbalwedstijd van AZ georganiseerd.

Voorzieningen

In de omgeving

Als bewoners kunt u gebruik maken van de openbare bibliotheek in Broek op Langedijk. Verder is het mogelijk om op donderdagochtend de kerkdienst van de kerk Sint Jan de Doper in Noord-Scharwoude bij te wonen.

Bent u toe aan een knipbeurt? Elke vrijdag is de kapper in Meander te vinden. Tevens kunt u op loopafstand koffie drinken bij restaurant Burg of bij de bakker en elke donderdag is er markt in Broek op Langedijk.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.