Meer over De Haemstede

Meer over De Haemstede

In De Haemstede biedt Magentazorg mensen met korsakov een prettige woonomgeving met passende zorg. De locatie is sinds 2023 een Regionaal Expertisecentrum. Het is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Bergen. De locatie heeft 43 appartementen met een gecombineerd woon- en slaapgedeelte en een eigen badkamer. Ook heeft De Haemstede een aantal appartementen waar cliënten kort kunnen verblijven. Er is een fitnessruimte, een activiteitencentrum en een tuin met terras.

  • Bosrijke omgeving
  • Nabij centrum
  • Specialistische zorg voor mensen met korsakov
  • Mogelijkheden voor kortdurend verblijf
magentazine_back

Fijn wonen

De Haemstede is speciaal ingericht voor mensen met korsakov. Wonen in De Haemstede betekent fijn wonen en leven met de juiste zorg en behandeling van het in korsakov gespecialiseerde team. Van artsen en psychologen tot verpleegkundigen en van fysiotherapeuten tot verzorgenden. Zij zetten zich dagelijks in voor de best mogelijke zorg en begeleiding en geven kleur aan de dag.

behandeling_therapie

Creatieve & sportieve activiteiten

Welzijn, plezier en geluk staan bij De Haemstede voorop. U kunt meedoen aan diverse activiteiten. Dit biedt structuur en stimuleert het behoud van uw vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten op het gebied van creativiteit: het maken van wenskaarten, een kalender of het inpakken van cadeautjes. Ook zijn er volop mogelijkheden om te bewegen en te sporten. Lekker in de buitenlucht in de bosrijke omgeving of in de fitnessruimte. 

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.