Winkel De Haemstede

Winkel De Haemstede

10 februari 2023

Binnen de Haemstede wordt een beschermende woonomgeving geboden en gecreëerd voor 43 bewoners met het syndroom van Korsakov. Er worden zowel recreatieve welzijns- activiteiten geboden, als arbeidsmatige activiteiten. De producten die voortkomen uit deze activiteiten verkopen wij in onze klus & actie- winkel.

In de winkel van de Haemstede verkopen wij prodcuten die door onze bewoners zelf zijn gemaakt, onder begeleiding van onze welzijns-medewerkers. Onze bewoners denken mee over welke prodcuten we maken en daarnaast verandert dit per zeizoen waardoor er regelmatig andere dingen in onze winkel te vinden zullen zijn.

In de winkel vind u bijvoorbeeld houten speelgoed, insectenhotels, vogelhuisjes, kaarten, kussens, lampjes, sleutelhangers, windlichten, tafeltjes, moziek-producten, enz.

Elke donderdag en vrijdag van 10.00 - 11.00 uur is onze winkel geopend voor bezoek. U vind onze winkel bij entree vanaf de Kruisweg (Bergen, N-H), links naast de ingang.

Producten die in de winkel staan zijn direct te koop, overige producten maken wij op bestelling (hou dus rekening met een leverperiode).

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.