Week tegen eenzaamheid: Magenta’s fietscafé on tour!

Week tegen eenzaamheid: Magenta’s fietscafé on tour!

26 september 2024

Vanaf vrijdag 27 september toert Magenta’s fietscafé van Magentazorg een week lang door de wijken van Heerhugowaard. Onder het motto ‘kom erbij!’ biedt dit fietscafé u als buurtbewoner niet alleen de kans om elkaar te ontmoeten in een gezellige setting, maar ook om vragen te stellen over zorg en welzijn. Kom langs en geniet van een praatje met een drankje en wat lekkers.  

Week tegen eenzaamheid

Het hele jaar door gaat Magentazorg regelmatig met haar fietscafé op pad. Tijdens de landelijke Week tegen eenzaamheid die op 26 september start, zetten we graag een extra tandje bij. Bijna de helft van de Nederlanders voelt zich wel eens eenzaam en Magentazorg zet zich op diverse manieren in om daar iets aan te doen. Magenta’s fietscafé is er één van. Het fietscafé is mede dankzij een subsidie van de gemeente Dijk en Waard mogelijk gemaakt en zal nu nóg regelmatiger in de wijken in Dijk en Waard te zien zijn.

Kom langs!

Van 27 september t/m 3 oktober vindt u Magenta’s fietscafé op diverse plekken in Heerhugowaard. Heeft u zin in een praatje of heeft u vragen over zorg en welzijn in uw omgeving? Kom gezellig langs en ontmoet anderen terwijl u geniet van een drankje en wat lekkers. Het team van Magentazorg staat voor u klaar!

  • Vrijdag 27 sept. 10-12 uur @Dagbesteding Magentazorg, Middenweg 115
  • Vrijdag 27 sept. 14-16 uur @Berckheideplein (voor Dekamarkt & Etos)
  • Maandag 30 sept. 10-12 uur @Parelhof (bij de bieb)
  • Maandag 30 sept. 14-16 uur @Raadhuisplein (bij de markt)
  • Dinsdag 1 okt. 10-12 uur @Mahatma Gandhihof
  • Woensdag 2 okt. 14-16 uur @Bosboomstraat
  • Donderdag 3 okt. 12-14 uur @Bomenwijk

Wees welkom, we kijken ernaar uit om u te ontmoeten! Aanmelden is niet nodig; u kunt gewoon langskomen. Vragen? Neem contact met ons op via info@magentazorg.nl of bel (072) 575 31 30.