Tovertafel

Tovertafel

4 januari 2022

Onlangs is wijk Kust verblijd met een tovertafel.

De Tovertafel is innovatieve technologie waarbij met behulp van een beamer boven een tafel spelletjes en plaatjes geprojecteerd kunnen worden. Dankzij de slimme techniek reageert het al op de kleinste handbewegingen. De spellen van Tovertafel prikkelen elke speler op zijn of haar niveau.

Tovertafel-spellen zijn de ideale activiteit voor mensen met dementie en hun zorgmedewerkers, familie en vrienden. De Tovertafel daagt de bewoners uit om op een leuke en speelse manier vaardigheden te ontwikkelen of te behouden. De spellen vergroten het plezier tijdens werk of een bezoek en doorbreken apathie. Ook zijn ze intuïtief te spelen. Ze lokken natuurlijke beweging uit en reageren al op de kleinste beweging.

Op Wijk Kust werd gelijk al met veel plezier aan de Tovertafel gespeeld. Zo werden er puzzels gedaan, woordspelletjes en muziek gemaakt.

Fotogalerij

Tovertafel
Tovertafel
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.